- 35%

Nicolas Vahé – gaveæske sirup 4 x 10 cl.

kr. 129,00

Nicolas Vahé – gaveæske sirup

Nicolas Vahé er rigtig god til at hjælpe dig så du nemt kan overraske dine gæster og inviter dem på kaffe og en lækker dessert uden det kræver en masse ingredienser for det har han hjulpet dig med. Sirup sættet fører dig til mange skønne smagsoplevelser og de vil elske dig for det. Sættet er perfekt til en lækker cremet isdessert med belgisk vaffel, irsk kaffe med flødeskum, pandekage med frugt samt sirup og nødder, kun fantasien sætter grænser.

Gaveæsken indeholder 4 forskellige slags sirup smage. Varianterne er karamel, vanilje, irsk rom og hasselnød.

Indeholder 4 * 10 ml

På lager

Specifikationer

OBS: mht 1/3-2023

Nicolas Vahé gaveæske med sirup kan bruges til mange forskellige mad oplevelser. Prøv det på pandekagerne til din morgenmad, i smoothies for at give den lidt sødme, kaffe med et tvist af karamel, og til dessert eller is med hasselnød. lad din fantasi blive udfordret.

Nicolas Vahé har også en god smart doserings skænk prop til at gøre det nemmere for dig at dossere og derved ikke komme for meget ud.

Se også de andre lækre varer vi har fra Nicolas Vahé og se om de kan inspirere dig.

Nicolas Vahé gaveæske med sirup er en perfekt gave til en du holder af, værtindegave eller bare fordi. Hvem elsker ikke og blive forkælet.

Gaveæsken indeholde 4 forskellige slags sirup smage. Varianterne er karamel, vanilje, irsk rom og hasselnød.

Nicolas Vahé gaveæsken med de 4 mini sirup er flot af have stående fremme, hvad enten om det er til spisebordet, for have det til morgen kaffen med en skøn og behagelig smag af karamel eller om der skal vanilje til din eftermiddags smoothies. Glasene kan også stå over ved køkkenbordet, så der er klar til at hælde den skønne karamel sirup over pandekagerne som toppes med hakkede mandler og 70% god mørk chokolade måske med appelsinsmag. Sirupen er et rigtigt lækkert supplement til din yoghurt/skyr/ymer med en sprød mysli til toppet med friske bær til.

Mangler du et par ord du skal skrive til modtageren, som du måske skal bruge gaven til … Bare fordi, værtindegaven, morsdagsgave, farsdagsgave eller til fødselsdag har vi anledningskort man kan købe med til din anledning. Vi skriver det også gerne. Skriv det i kommentar ved jeres ordre så skal vi nok skrive kortet for dig.

Indgredienser: Sirup (sukker, vand), 0,4% naturlig karamelaroma, farver (kaustisk sulfiteret karamel) / Sirup (sukker, vand), 0,4% naturlig aroma, farver (kaustisk sulfiteret karamel) / Sirup (sukker, vand), 0,6% naturlig aroma, farver (kaustisk sulfiteret karamel) / Sirup (sukker, vand), 0,6% naturlig vaniljearoma, farver kaustisk sulfiteret karamel.

Yderligere information

Vægt 1,430 kg

Mere som dette

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomRetur til shop