Nicolas Vahé – gaveæske savoury

DKK 249,00

Udvid dine smagsløg og prøv denne gaveæske.

Nicolas vahé har gjort det igen. Han forkæler hel ud til fingerspidserne med denne gaveæske du kan kokkerere de mest lækreste og velsmagende måltider derhjemme hvad end om det er til din familie, dig eller en hel anden. Både dig og dine gæster vil synes godt om det.

Saltet med parmesan, tomat og basilikum er et must til italienske retter. Saltet med aktivt kul højner det visuelle udtryk med sin dybe sorte farve. Saltet med ramsløg giver din madlavning et delikat strejf med en afbalanceret hvidløgsnote. Til sidst giver saltet med chili dine retter en langvarig varme. Saltene leveres med keramiske kværne, der giver dig finekrydderier. Dette frigiver olierne for mere aroma og smag i dine retter.

På lager

Beskrivelse

Lad sættet blive en del af din indretning i køkkenet eller på spisebordet så du lige har dem ved hånden hvad om du sidder ved bordet eller mens du står ved gryderne.

Nicolas Vahé gaveæske kommer med en ny forbedret keramisk kværn, som giver dig det fine krydderi strøg til dine specilliter om det er til hverdag eller fest er op til dig.

Nicolas Vahé gaveæske giver dig det sidste tochs du mangler for pifte din hverdag op. Brug dem til dine pastaretter, kolde som varme salater, sprøde sandwich, bøffen til din hjemmelavet burger, kartofler, dip, steaks eller skønne velduftene simre retter. Lad dig ikke begrænse for de frigiver olierne så maden får en mere lækker aroma og smag.

Saltet med parmesan, tomat og basilikum er et must til italienske retter. Saltet med aktivt kul højner det visuelle udtryk med sin dybe sorte farve. Saltet med ramsløg giver din madlavning et delikat strejf med en afbalanceret hvidløgsnote. Til sidst giver saltet med chili dine retter en langvarig varme.

Nicolas Vahé gaveæske er en oplagt mulighed for at organisere og brug det sammen med vores en af vores stilrene bakker så får et smart og lækkert look og derved vil dine krydderier fremstå mere lækre.

Hvis du ønsker denne skønne gaveæske skal bruges til en gave til din mor, far, søster, bror, bare fordi eller en hel anden anledning så har vi også anledningskort som vi kan skrive for dig hvis du ønsker dette. Skriv blot i kommentarfeltet hvad der skal stå så sørger vi for at der bliver skrevet et flot kort til og puttet sammen med din gave.

En af vores ynglings lige nu er hel klart den med parmesan tomat med basilikum i en toast ristet panni med kylling, spinat blade, avokado skiver og løg. Det kan også med fordel bruges med to ristede rugrød og i toast maskinen. Hvis du ikke har prøvet dette kan det klart anbefales.

Glasende indeholder 130 g., 85 g., 120 g., 115 g

Æsken indeholder følgende fire blends:

  • Parmesan, tomat og basilikum
  • Ramsløg med et delikat strejf af hvidløgsnote
  • Aktiv kul
  • Chili

Ingredienser:

Havsalt 92,93 %, parmesanost 2,8 % (rå @mælk, salt, osteløbe), tomatpulver 1,39 %, hvidløgspulver 0,93 %, sød chilipulver, rødbedepulver, basilikum 0,4 %, æterisk basilikumolie // 86,5% havsalt, 5% skalotteløg, 4% ramsløg, 3% hvidløg, persille // 96% havsalt, 1,5% chiliflager, 1% tørret birds eye chili, tørret cayennepeber, 0,5% tørret ingefær // Havsalt, aktivt kul.

Yderligere information

Vægt 1,280 kg

Du kunne også være interesseret i...