Nicolas Vahé – Gaveæske favourite collection

DKK 249,00

Nicolas Vahé favourite collection box

Nicolas Vahé fejrer 10 år jubilæum med denne skønne boks da de har samlet der absolut ynglings og populære farovitter og puttet ned i en gaveæske du kan kokkerere de mest lækreste og velsmagende måltider derhjemme hvad end om det er til din familie, dig eller en hel anden. Både dig og dine gæster vil synes godt om det.

 

På lager

Beskrivelse

Nicolas Vahé favourite collection box

Lad sættet blive en del af din indretning i køkkenet eller på spisebordet så du lige har dem ved hånden hvad om du sidder ved bordet eller mens du står ved gryderne.

Nicolas Vahé Gaveæske med salt- og peberblanding kommer med en ny forbedret keramisk kværn, som giver dig det fine krydderi strøg til dine specilliter om det er til hverdag eller fest er op til dig.

Nicolas Vahé gaveæske giver dig det sidste tochs du mangler for pifte din hverdag op. Brug dem til dine pastaretter, kolde som varme salater, sprøde sandwich, bøffen til din hjemmelavet burger, kartofler, dip, steaks eller skønne velduftene simre retter. Lad dig ikke begrænse for de frigiver olierne så maden får en mere lækker aroma og smag.

Nicolas Vahé gaveæske er en oplagt mulighed for at organisere og brug det sammen med vores en af vores stilrene bakker så får et smart og lækkert look og derved vil dine krydderier fremstå mere lækre.

Hvis du ønsker denne skønne gaveæske skal bruges til en gave til din mor, far, søster, bror, bare fordi eller en hel anden anledning så har vi også anledningskort som vi kan skrive for dig hvis du ønsker dette. Skriv blot i kommentarfeltet hvad der skal stå så sørger vi for at der bliver skrevet et flot kort til og puttet sammen med din gave.

En af vores favorietter lige nu er hel klart parmesan cheese med basilikum til morgenmaden på scrambled eggs med et stykke knæbrød, halv advokado og tomatskiver ovenpå. Hvis du ikke har prøvet dette kan det klart anbefales.

Æsken indeholder følgende fire blends:
Salt / French Sea Salt
Salt / Parmesan Cheese and Basil
Salt / The Secret Blend
Pepper / The Mixed Blend

Fordele:

  • God gave til værtindegave eller bare fordi
  • Pift hverdagen op

Ingredienser:

Fransk havsalt / Hvide peberkorn, grønne peberkorn, sorte peberkorn, stærk peber fra Jamaica, rosa peberkorn / 96,6% salt, 3% parmesanost (upasteuriseret @mælk, salt, osteløbe), 0,3% basilikum, basilikum æterisk olie, farve (chlorophyll og chlorophylliner) / 95,8% salt, soltørrede tomater, hvidløg, timian, rosmarin, lavendelblomster, sort peber.

Yderligere information

Vægt 1,210 kg

Du kunne også være interesseret i...