House Nordic Menorca Tæppe – 140×200 cm

kr. 1.149,00

Flettet tæppe i sand – lavet af 100% genanvendt plastik

 • 140×200 cm
 • L: 140 cm B: 200 cm H: 1 cm
 • vægt: 7 kg
 • Farve: SAND
 • Materiale: PET genbrugsplast

Specifikationer

House Nordic Menorca Tæppe 

Sandfarvet rundt flettet Menorca plastiktæppe.

Menorca tæppet er rigtig flot til brug på terrassen derhjemme på en dejlig varm og solskinsrig sommerdag. Det kan også bruges i sommerhuset både ude og inde. Menorca tæppet vil passe rigtig godt under campingmøblerne enten ude foran eller indeni forteltet. Det giver lidt ekstra hygge og et flot udseende. Det er lavet af genbrugsplast, så det kan også bruges på en altan, der gerne bliver våd en gang i mellem.

Menorca tæppet fra House Nordic er flot uanset, hvor det placeres og kan bruges i alle rum inde i huset. Det er specielt velegnet til køkkenet eller spisestuen, hvor børn/børnebørn ofte spilder, da det er nemt at gøre rent, eller på et børneværelse, hvor børnene måske sidder og tegner vil det forhindre streger på gulvet.

På terrassen passer Menorca tæppet fra House Nordic rigtig godt sammen med terrassemøbler. Det giver en hyggelig stemning med et tæppe under bordet og afgrænser spiseområdet fra resten af terrassen. Samtidig slipper man for pletter på fliser eller træ. Menorca tæppet fra House Nordic kan ligeledes bruges ude på græsset, da det er meget slidstærkt.

Menorca tæppet fra House Nordic er flettet i 100 % PET genbrugsplast og er derfor miljøvenligt og bæredygtigt. Det er blødt og ser naturligt ud.

Det kan bruges som værtinde- eller mors dags gave eller som indflytningsgave til de unge mennesker, der måske lige har fået deres første lejlighed eller hus.

Målene på Menorca tæppet er:

Længde: 140 cm

Bredde: 200 cm

Højde: 1 cm

Menorca tæppet vejer kun 7 kg, så det er nemt at tage med rundt.

Det fås også i en Ø120 og Ø180 cm. 

Menorca er på fjernlager, så leveringstiden kan vare op til 14 dage.

Yderligere information

Vægt 7,000 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “House Nordic Menorca Tæppe – 140×200 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere som dette

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomRetur til shop