Amsterdam Hænge stol naturlig uden reb

kr. 3.499,00

Hængende stol naturlig uden reb – L : 66 cm B: 80 cm H: 108 cm (Vægt: 10,7 kg) – Materiale: Rattan

Specifikationer

Naturfarvet gynge fra House Nordic.

Amsterdam hænge stol, der kan bruges næsten over alt på matriklen. Inde i udestuen på en solskinsdag, vil hængestolen Amsterdam sætte et unikt præg på indretningen. På altanen kan hængestolen ligeledes skabe en hyggelig stemning sammen med et rundt Menorca tæppe. Et par krukker som for eksempel Hook eller Concrete fra House Nordic med grønne planter eller sommerblomster vil tilføre et ekstra touch til hyggen. Med et tæppe, nogle puder og et fåreskind kan hængestolen bruges ind i efteråret, forudsat det ikke regner. Under træet i haven på en dejlig sommerdag kan den bruges til at slappe af i eventuelt sammen med et tæppe og en sudoku. I sommerhuset kan der indrettes en hyggekrog til læsning eventuelt ved siden af en bogreol fra House Nordic som for eksempel Use eller Trolley. Børnene vil elske at sidde i hængestolen med en bog og gynge lidt, mens de læser. Det kan også være katten eller hunden får en ny yndlingsplads.

Hjemme i huset kan hængestolen Amsterdam kan ligeledes hænges op inde i stuen, på et børneværelse eller i soveværelset. Den giver en hyggelig adspredelse og kan også bruges ved godnat læsningen sammen med en dyne og en pude. Stil gerne en gulvlampe ved siden af, så der skabes et godt læselys. Det kunne for eksempel være gulvlampen Precise eller Paris begge fra House Nordic. De to lamper kan fås i mat sort eller messing.

Hængestolen Amsterdam er lavet af Rattan, som er et bæredygtigt materiale lavet af stængelkernen fra en tropisk palme. Rattan genererer ren luft ved at absorbere CO2 og producerer mere ilt end et træ. Rattan høstes ved håndkraft og regenererer i løbet af fem til syv år. Det er et stærkt naturmateriale og kræver normalt ingen vedligeholdelse. Støv og snavs fjernes nemmest ved støvsugning eller med en fugtig klud. For at undgå pletter skal spildte væsker fjernes hurtigst muligt. Rattan er meget slidstærkt og kan holde i flere år. Det må dog ikke anbringes i direkte sollys eller i nærheden af varmeafgivende kilder.

Målene på hængestolen er:

l: 66 cm

b: 80 cm

h: 108

Sæde dybde: 55 cm

Vægt: 10,7 kg

Farve: Natur

Hængestolen Amsterdam fra House Nordic leveres samlet. Der medfølger ikke reb og krog.

Yderligere information

Vægt 10,000 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amsterdam Hænge stol naturlig uden reb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere som dette

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomRetur til shop