Ester & Erik – stagelys 32 cm lak (Nr. 11) 4 stk

kr. 99,00

Ester & Erik stage lys med lakeret  32 cm

Ester og Erik laver nogle virkelig smukke og topkvalitets stage lys til enhver lejlighed og som runder mere end 30 år på bagen. Det er håndlavede danske lys er selvslukkende, allergivenlige og duft fri.

Det der gør dem til verdens bedste lys er fordi de er selvslukkende, som vil sige de slukker selv når de når ned i hvad der svarer til 2 cm, så de hverken brænder fast i stagerne eller laver nogen former for mærker. Det er da genialt.

OBS: Lys med lak eller i guld, sølv eller champagne er det meget vigtigt man slukker med lyseslukkeren og fjerner den øverste lak hinde rundt om vægen, så du ikke får problemer med at tænde dit lys igen.

På lager

Specifikationer

Det kunne være en rigtig god værtindegave hvis man lige mangler en "lille" ting, men også hvis man bare vil forkæle sig selv lidt. Det skader jo aldrig.

Ester & Erik lys kan man bruge på alle tider af året - hvad enten om det er til påskebordet med vennerne, jul med familien, eller en flot fødselsdag eller en anden festlig middag da de i en hvilken som helst sammenhæng kan bruges og få skabt et flot og dekorativt bord på ingen tid.

Ester & Erik lys er lavet med 100% paraffin og snorene er lavet med 100% bomuld og de oser ikke, så der er ikke sparet på kvaliteten på nogen måde.

Lysene har en brænde tid på 8 timer.

OBS: Lys med lak eller i guld, sølv eller champagne er det meget vigtigt man slukker med lyseslukkeren og fjerner den øverste lak hinde rundt om vægen, så du ikke får problemer med at tænde dit lys igen.

Ester & Erik lys passer stort set sammen i alle lysestager, så ønsker man lysene i en stage man er det ikke et problem da de i er kegleformet nede i bunden

Ester & Erik har os designet deres hel egen lysestage som både kan fås i sølv blank, sølv mat, guld.

For at opnå den bedste brænding anbefaler vi altid at holde vægen kort, have minimum 10 cm’s afstand mellem lysene og ikke at sætte lysene i træk eller over en radiator.

Prisen er for 4 stk. lys – Miks hvad du synes hvad end om det skal være forskellige eller 4 ens.

Ved afsendelse kommer de i en æske hvor de er pakket godt ind i folie, for at beskytte dem rigtig godt, da de er meget skrøbelige.

Fordele:

 • Selvslukkende
 • Duft fri
 • Kvalitets lys
 • Brænde tid 8 timer
 • 100% paraffin
 • 100% bomuldssnore
 • Oser ikke

OBS: Disse lys kan have en misfavning - derfor denne pris

Yderligere information

Vægt 0,230 kg

Mere som dette

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomRetur til shop