Adventskalender – byg selv 4 rum – Let it snow

kr. 89,00

Ikke på lager

Specifikationer

Adventskalenderen er en smart og praktisk ’lav selv’ kalender fra Giving Deer.

Find den perfekte adventskalender til din familie og start nedtællingen til en glædelig jul med masser af sjov. Adventskalendere er ikke kun for børn, men også for voksne og/eller kæledyr. Det er hyggeligt at sidde om morgenbordet en søndag morgen i december og sammen åbne adventskalenderen, som mor, far eller barnet har lavet. Barnebarnet kan også forære en adventskalender til sine bedsteforældre. Det vil helt sikkert bringe glæde.

Adventskalenderen består af 4 rum i forskellig størrelse. Der følger ikke indhold med til kalenderen, men man kan selv fylde disse rum med chokolade, slik, småkager, legetøj, olier, krydderier, små lysestager, lys eller et gavekort til Living By Thyssen. Vil man gerne give en eller flere større ting, der ikke kan være i kalenderens rum, kan man lave en seddel til at lægge derned i stedet for. Derpå kan man skrive instrukser til at finde en indpakket gave inde i huset. Man kan eventuelt lege ”Tampen brænder” med børnene, når de skal finde gaven. Man kan også lægge en kærlighedshilsen i hvert af de 4 rum.

Der er yderligere 5 adventskalendere her på hjemmesiden samt 8 julekalendere med 24 låger. Adventskalenderen er produceret i Danmark og kan genbruges. Man kan eventuelt købe et nyt omslag det andet og det tredje år, så miljøet skånes. Så kan man for eksempel lade den første bakke gå igen hvert fjerde år, og dermed føles det som en helt ny kalender hvert år. Indlægsbakken er fødevarecertificeret og Vissevasse har illustreret forsiden på kalenderen.

L: 47,7 cm

B: 35,7 cm

H: 10,6 cm.

Vægt: 0,37 kg.

De 4 rum i kalenderen har følgende størrelser: Rum 1: 12,5 x 32 cm - Rum 2: 13,5 x 19 cm - Rum 3: 9,5 x 32 cm - Rum 4: 17 x 19 cm.

Ønsker man en færdiglavet adventskalender til sin medarbejder, kollega, veninde, mor eller far, er man velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at få lavet en lige efter dine/jeres ønsker.

Yderligere information

Vægt 0,37 kg

Mere som dette

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomRetur til shop